1. Hem
  2. /
  3. Jobba hos oss
jobba-hos-oss-1.jpeg

Jobba hos oss

Är du redo att ta nästa steg i karriären? Se våra lediga tjänster här.

Vi söker en fordonstekniker

Bråviken Bil stärker nu upp inför framtiden och söker tekniker/mekaniker. Bilbranschen står inför en häftig omställning och en ny tids mobilitet i både kundperspektiv och kundupplevelse, digitalisering fortskrider i hög takt, nya drivmedel med elektrifiering som fokus, nya sätt att äga sina bilar på, och vikten av enkelhet och stöttning i bil-ägandet. Vi växer, utökar med fler nya varumärken och breddar vårt utbud och behöver stärka personalstyrkan i Norrköping. Är du erfaren bil-/ lastbilsmekaniker eller är du nyutbildad och vill växa och utvecklas är du välkommen till oss på Bråviken Bil.

verkstad-img-2.jpeg

Som fordonstekniker hos oss på Bråviken Bil förstärker du serviceteamet och blir en viktig del i vår målsättning ”Norrköpings mest nöjda kunder”. Som person är du noggrann, strukturerad och en lagspelare. Arbetet är mångsidigt med arbete såväl med nybilar som begagnade bilar och flera moment som hör bilen till.

Är du den vi söker?

För eventuella frågor kontakta Platschef Robert Erlandsson på 011-402 01 03 eller maila robert.erlandsson@bravikenbil.se

Ansök vi länken nedan eller skicka ditt personliga brev och CV till robert.erlandsson@bravikenbil.se

Ansök här

jobba-hos-oss-2.jpeg

Spontanansökan

Hittar du inte den tjänst du är ute efter. Välkommen in med din spontanansökan.

Jobba med experter

Hos oss har du ett härligt och mycket strukturerat team i en välskött och fin bilanläggning. Du har stor möjlighet till utveckling och arbete med hög frihetskänsla. Bråviken Bil ingår idag i företagsgruppen Mercari Group AB med totalt sex stora bilanläggningar i Norrköping, Örebro Jönköping, Köping, Eskilstuna och Strängnäs som tillsammans representerar nybilsmärkena Peugeot, DS, Citroën, Opel, Mitsubishi, Mazda och Nissan.

mercari-group-22.jpeg
Stäng

Avvikande öppettider

Dessa datum har vi lite andra öppettider än vanligt.

Öppettider - Bilförsäljning

Julafton

Stängt

Juldagen

Stängt

Annandag jul

Stängt

Dagen före nyårshelgen

Verkstad & Reservdelar

7-15

Bilförsäljning

9-15

Nyårsafton

Stängt

Nyårsdagen

Stängt

Trettondagsafton

Verkstad & Reservdelar

7-17

Bilförsäljning

9-18

Trettondag jul

Stängt