Show menu

Våra kampanjer

Nya Peugeot 208

Kom in till oss och provkör nya Peugeot 208 - den lilla bilen med stor attityd. Nya Peugeot 208 har en stark personlighet som är märkbar redan vid första anblicken. Dessutom kommer nya Peugeot 208 som elbil, beställ den redan idag!

Läs mer om kampanjen

Nya Peugeot Partner

Beställ din Peugeot Partner redan idag så levereras din nya transportbil redan innan årsskiftet.

Läs mer om kampanjen

Peugeot Complete

Förenkla ditt företags bilägande. Välj Peugeot Complete. Du får en helhetslösning med en fullutrustad bil, garanterat restvärde, service, försäkring och vinterdäck.

Läs mer om kampanjen

Peugeot Choice

Peugeot har ett av marknadens bredaste utbud av transportbilar. Men du vet bäst vad du behöver och därför finns Peugeot Choice där du stegvis väljer modell, finansieringslösning och extra tillval.

Läs mer om kampanjen

Nya Peugeot 508 SW

Kom in till oss och provkör nya Peugeot 508 SW. Peugeot 508 SW är en exklusiv kombi med kraftfull design. Du kan välja mellan Peugeots effektiva bensin- och dieselmotorer, dessutom kommer nya Peugeot 508 SW som plug-in hybrid.

Läs mer om kampanjen

Nya Peugeot 508

Du upplever en helt ny körglädje i nya Peugeot 508, den exklusiva halvkombin som har blivit hyllad av kritiker världen över. Kom in och provkör den redan idag!

Läs mer om kampanjen

Peugeotkortet

Peugeotkortet gör det bekvämare och mer ekonomiskt fördelaktigt för dig som Peugeotägare. Använd det för alla dina köp, så samlar du bonus som du sedan kan använda till att betala din service eller tillbehör hos Peugeot.

Läs mer om kampanjen

Peugeot 308

Nu är den här! Den nya Peugeot 308 har ett häftigare temperament än någonsin och ger en helt ny körupplevelse.

Läs mer om kampanjen

Peugeot 5008 SUV

Väntan är över. Nu är den här. Nya Peugeot 5008 SUV är med sina kraftfulla och snygga linjer och med den senaste tekniken helt och hållet designad för att ge dig en exklusiv körupplevelse och större frihet. Välkommen in och provkör den hos oss!

Läs mer om kampanjen

Peugeot PRO+

Med Peugeot PRO+ får du en fullutrustad transportbil som inkluderar utrustning som underlättar ett proffs vardag. Välj bland våra populära modeller Partner, Expert eller Boxer.

Läs mer om kampanjen

Privatleasing i Norrköping

Kör en helt ny Peugeot, inget lån, ingen kontantinsats. Inga bekymmer, bara tanka och kör. Leasing är enkelt!

Läs mer om kampanjen

Peugeot 3008 SUV

Peugeot 3008 SUV har kraft och karaktär. Kommer snart som Plug-in Hybrid med både tvåhjulsdrift och fyrhjulsdrift.

Läs mer om kampanjen