Show menu
Banner

Jobba hos oss

Bråviken Bil söker proaktiv transport- & tjänstebilssäljare

Drivs du av affärer, proaktivt säljarbete och långsiktigt relationsbyggande

Bråviken Bil i Norrköping stärker nu upp inför framtiden med ny säljare mot transport- & tjänstebilar. Bilbranschen står inför en häftig omställning och en ny tids mobilitet i både kundperspektiv och kundupplevelse, digitalisering fortskrider i hög takt, nya drivmedel med elektrifiering som fokus, nya sätt att äga sina bilar på, och vikten av enkelhet och stöttning i bilköpet. Vi erbjuder ett varierande och ansvarsfullt jobb med mycket frihet, möjligheter och utmaningar som säljteamet tillsammans aktivt och proaktivt jobbar med. En viktig del i arbetet är att säkra långsiktiga och hållbara kundrelationer i våra distrikt och som våra visioner och värderingar säger: skapa en service i världsklass samt ett tryggt, enkelt och passionerat bil-ägande.

Det här är du!

Vi söker dig med hög energi och en proaktiv och framåtlutad inställning. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter i varje affärstillfälle, är flexibel och älskar att hjälpa kunder. Du har ansvar tillsammans med försäljningschef och kollegor för att volymkrav/marknadsandelar och bruttovinster uppnås.

Viktigt för att lyckas i rollen:

  •  Har en hög service- och aktivitetsnivå i arbetet
  •  Älskar högt tempo och många bollar i luften
  • Känner frihet och ansvar att både jobba i bilhall som ute på fältet
  • Har ett stort egen driv, hög flexibilitet och älskar att möta kunder
  •  Inte vara rädd att lyfta luren och ringa, träffa potentiella kunder där dom är, knacka på dörren hos ett företag eller presentera dig själv och företaget på ett nätverksmöte i regionen.
  •  Kvalitet, relationsbygge och lyhördhet ligger dig varmt om hjärtat
  •  Ta gemensamt ansvar med kollegor att ha regionens finaste och mest välkomnande bilhall


Känner du att detta passar in på dig? Då ser vi fram emot att få göra dig och Bråviken Bil till en given leverantör av mobilitetstjänster i distriktet.Är du reda för att möta framtiden med oss ?

Till din hjälp har du ett härligt och mycket strukturerat team i en mycket välskött och fin bilanläggning. Bråviken Bil ingår idag i en företagsgrupp med totalt 5 stora bilanläggningar i Örebro, Norrköping, Jönköping, Eskilstuna och Köping där vi tillsammans driver B2B-försäljningen framåt i Sveriges mest proaktiva B2B-team. Vi har också fin support från en engagerad generalagent som företräder flera välkända och starka varumärken.

Du rapporterar till försäljningschef.

Vi erbjuder en fast månadslön och rollanpassade förmåner.

Ansök redan idag nedan.


Mer information, kontakta Försäljningschef Fredrik Tegström 
fredrik.tegstrom@bravikenbil.se
0701-803403

 

Bråviken Bil söker Proaktiv konsumentsäljare med eventansvarBilbranschen står inför en häftig omställning och en ny tids mobilitet i både kundperspektiv och kundupplevelse, digitalisering fortskrider i hög takt, nya drivmedel med elektrifiering som fokus, nya sätt att äga sina bilar på, och vikten av enkelhet och stöttning i bilköpet. Vi på Bråviken Bil erbjuder ett varierande och ansvarsfullt jobb med mycket frihet, möjligheter och utmaningar som säljteamet tillsammans aktivt och proaktivt jobbar med. En viktig del i arbetet är att säkra långsiktiga och hållbara kundrelationer i våra distrikt och som våra visioner och värderingar säger: skapa en service i världsklass samt ett tryggt, enkelt och passionerat bil-ägande. 

Det här är du !

Vi söker dig med hög energi och en proaktiv och framåtlutad inställning. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter i varje affärstillfälle, är flexibel och älskar att hjälpa kunder. Du har ansvar tillsammans med försäljningschef och kollegor för att volymkrav/marknadsandelar och bruttovinster uppnås. Du jobbar mångsidigt med inköp av begagnade bilar, hjälper kunder i bilhall med bilköpet, proaktivt ringer potentiella köpmogna privatkunder, och tillsammans med kollegor säkerställer en snygg och välkomnande bilhall. 

Du har en hög digital kunskap och snabbhet, älskar att möta och hjälpa kunder, är serviceminded och gillar högt tempo och att ha många bollar i luften. För att lyckas ser vi att du har ett grymt driv, en hög flexibilitet, stort hjärta med ansvar och ödmjukhet. Du ser möjligheter och naturligt på förändringar som idag sker på marknaden. Naturligt vill vi att fokus på kvalitet, relationsbygge, merförsäljning och en vilja att lyckas och jobba hårt ligger dig varmt om hjärtat.Är du reda för att möta framtiden med oss ?

Hos oss på Bråviken Bil har du till din hjälp har ett härligt och mycket strukturerat team i ett mycket välskött bilföretag. Du har stor möjlighet till utveckling och arbete med hög frihetskänsla. Bråviken Bil ingår idag tillsammans med Örebro, Eskilstuna, Jönköping och Köping i en företagsgrupp med totalt 5 stora bilanläggningar. Vi har också fin support från en engagerad generalagent som företräder flera välkända och starka varumärken.

Du rapporterar till försäljningschefen. Tjänsten är placerad i Norrköping där du utgår från våran anläggning men ansvarar för den proaktiva bearbetningen av konsumentmarknaden i form av event och demonstration av våra produkter utanför våran anläggning. Vi erbjuder en fast månadslön och rollanpassade förmåner.

Mer information, kontakta Försäljningschef Fredrik Tegström på 0701-803403 eller
Fredrik.tegstrom@bravikenbil.se

Ansök redan idag nedan. 


Urval och rekrytering sker löpande.