Show menu

Peugeot 2008 & e-2008 SUV

Pris från 499 900kr

Privatleasing från 4 599 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Peugeot e-2008 är en mindre SUV som passar utmärkt för par och mindre familjer. Tack vare den kompakta ratten blir körningen smidigare och mer avspänd. Den höga markfrigången förstärker både framkomligheten och det attraktiva utseendet. Peugeot e-2008 SUV är mångsidig samt lika smidig och kompakt i staden som den är robust och säker på den öppna vägen. Den är utrustad med ett stort och lättlastat bagageutrymme. Du utökar lätt bagageutrymmet från 410 liter till 1400 liter genom att fälla ner ryggstödet och sittdynan i baksätet. Upptäck Peugeot e-2008 SUV och alla fördelar med en elmotor. Njut av den bekväma känslan som elektrisk körning ger och utforska alla nya fördelar med elektrisk rörlighet.

Elmotorn i Peugeot e-2008 har en effekt på 100 kW (136 hk). Med 100% eldrift får du en helt ny körupplevelse: smidig körning utan ryck, direkt acceleration, en tyst motor och noll CO2-utsläpp vid körning. För dig som föredrar förbränningsmotorer finns bilen med bensin- och dieselmotorer (läs mer om Peugeot 2008). Du väljer det som passar dig bäst! 

Smarta funktioner

Peugeot e-2008 har många smarta funktioner som hjälper dig under körningen. I den digitala 3D-displayen får du enkelt information om körningen. Informationen projiceras som ett hologram men syns också på pekskärmen. På så sätt kan du koncentrera dig på körningen utan att ta blicken från vägen. Informationen som visas är bland annat körläge och batteriets laddningsnivå.

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Peugeot 2008 & e-2008 SUVGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Bråviken Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Peugeot är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Bråviken Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Peugeot. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Peugeot. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!