Show menu

Opel Astra Sports Tourer

Pris från 239 900 kr

Privatleasing från 2 649 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Opel Astra Sports Tourer är familjekombin med sofistikerad design och innovativ teknik samt smarta säkerhetssystem. Upplev en ny körupplevelse – Opel Astras motorer gör körningen sportig, jämn och reaktionssnabb. En ny generation motorer med upp till 19 % lägre CO2-utsläpp och låg bränsleförbrukning gör nya Opel Astra till den mest effektiva hittills.

Snygg, dynamisk, innovativ och nu mer spännande än någonsin. Opel Astra Sports Tourer imponerar med tysk ingenjörskonst, klassledande innovationer, som IntelliLux LED® Matrix-strålkastare* och sitt generösa bagageutrymme och sitt sportiga utseende – som framhävs av den nya förstklassiga 3D-grillen och High Gloss Black Pack*.

*Tillval

Välj till rätt utrustning

Anpassa din Astra Sports Tourer efter dina behov och önskemål genom att välja till rätt utrustning. Exempel på tillgängliga tillval är Kollisionsvarning, Automatisk nödbromsning med fotgängarskydd, Aktiv filhållningsassistans samt IntelliLux LED® Matrix-strålkastare. Med Opels IntelliLux LED® Matrix-strålkastare får du som förare klarare sikt och du undviker att blända mötande förare trots att du kör med helljus. Strålkastarna består av 16 separata LED-element som reagerar och automatiskt bländar av nödvändiga områden. 

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Opel Astra Sports TourerGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Bråviken Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Opel är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Bråviken Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Opel. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Opel. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!