Show menu

Opel Combo Life

Pris från 259 900 kr

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Opel Combo Life är en stor och rymlig minibuss med komfort och säkerhet av högsta klass. Den rymmer upp till 7 personer och ordentligt med bagage. Med otaliga smarta förvaringslösningar och smarta säkerhetsfunktioner är nya Combo Life utformad för att uppfylla alla dina behov. Med Opel Combo Life vill du ge dig ut på vägarna, både på nöjesutflykter och långa resor.

Ett minsta lastutrymme på 597 liter, som kan utökas till 2 126 liter, gör nya Opel Combo Life väldigt praktisk. Behöver du mer utrymme? Uppgradera till Combo Life XL med lång hjulbas och upp till 2 693 liter bagageutrymme.

Opel Combo Life finns i flera olika utföranden. 

Välj till rätt utrustning

Anpassa din Opel Combo Life efter dina behov och önskemål genom att välja till rätt utrustning. Exempel på tillgängliga tillval är Panoramabackkamera med 180° vidvinkelvy, Automatisk parkeringshjälp, Head-up display och mycket mer. Det kan förekomma att utrustning och tillval ändras med kort varsel, kontakta därför våra säljare för exakt specifikation.

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Opel Combo LifeGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Bråviken Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Opel är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Bråviken Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Opel. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Opel. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!