Show menu

Nya Opel Corsa

Privatleasing från 2 699 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Upptäck nya Opel Corsa – den framtida stadsbilen som kombinerar körglädje i vardagen med spännande teknik från större bilar. Den passar perfekt för dig som kör mycket i stadstrafik. Finns nu tillgänglig som bensin, diesel och 100 % elektrisk.

Nya Opel Corsa finns i flera olika utföranden. Välj den Opel Corsa som passar dig för att få största nytta, nöje och körglädje! Opel Corsa finns även tillgänglig i sju olika färger – välj den som passar dig bäst!

Välj till rätt utrustning

Anpassa din Nya Opel Corsa efter dina behov och önskemål genom att välja till rätt utrustning. Exempel på tillgängliga tillval är 180° Panoramakamera bak, Adaptiv farthållare, Aktiv filhållningsassistans, Avancerad parkeringsassistans samt IntelliLux LED® Matrix-strålkastare, där får du som förare klarare sikt och du undviker att blända mötande förare trots att du kör med helljus.

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Nya Opel Corsa



Genom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Bråviken Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Opel är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Bråviken Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Opel. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Opel. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!