Show menu

Opel Combo

Leasing från 1.899kr/mån exl.moms

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Opel Combo är allt du väntar dig från en effektiv, tillförlitlig och mångsidig skåpbil. Combo ligger i topp för sin klass och finns i en mängd storlekar, och kan frakta laster på upp till ca ett ton – utan problem. Den rymliga multifunktionella interiören, de bränsleeffektiva motorerna och innovativa funktionerna ser till att den totala ägandekostnaden ligger på lägsta nivå samtidigt som produktiviteten ligger i topp. 

Opel Combo finns i följande utföranden för att tillgodose alla förväntningar och önskemål:

  • Lastvolym på upp till 3,8 m3 för Combo, eller 4,4 m3 för Combo L2 med lång hjulbas.
  • Lastlängd på upp till 3 090 mm i Combo eller 3 440 mm i Combo L2.
  • Maximal nyttolast på 800 kg för Combo och 750 kg för Combo L2.

Välj till rätt utrustning

Anpassa din Opel Combo efter dina och ditt företags behov genom att välja till rätt utrustning. Utrustning så som Backkamera, 8-tums pekskärm, Vindrutedisplay, Automatisk nödbromsning med fotgängarskydd och mycket mer. Prata med våra företagssäljare för mer information om tillgängliga utrustningsalternativ.

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Opel ComboGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Bråviken Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Opel är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Bråviken Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Opel. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Opel. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!