Show menu

Nya Opel Vivaro

Leasing från 2.445 kr ex.moms

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Nya Opel Vivaro är en flexibel, rymlig och välutrustad skåpbil med alla de egenskaperna som du som yrkesproffs förväntar dig. För att uppfylla dina yrkesmässiga behov finns anpassade lösningar för varje yrke. Dessutom finns Opel Vivaro tillgänglig i flera versioner: skåpbil, dubbelhytt och combi med upp till 9 platser. Kör längre på en enda tank med nya Opel Vivaros räckvidd på kraftfulla men ändå bränslesnåla Euro 6d-TEMP-motorer. De erbjuder upp till 180 hk för låga driftkostnader, minskade utsläpp och maximal effektivitet.

 

Varje version av nya Opel Vivaro finns i tre olika storlekar och erbjuder den perfekta balansen mellan relativt kompakta exteriördimensioner och en rymlig samt mycket flexibel interiör. I synnerhet L1-versionen, med sin längd på bara 4,6 m, är mycket smidig på trånga stadsgator och urbaniserade områden där utrymmet är begränsat. Den här varianten kan lasta två europallar, medan varianterna L2 och L3 kan lasta tre var. 

 

Välj till rätt utrustning

Anpassa din Nya Opel Vivaro efter dina och ditt företags behov genom att välja till rätt utrustning. Välj mellan olika tillval som hjälper dig i din yrkesvardag så som 180-graders backkamera, navigation, dubbla elektriska skjutdörrar och mycket mer. Prata med våra företagssäljare för mer information om tillgängliga utrustningsalternativ och tillval.

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Nya Opel VivaroGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Bråviken Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Opel är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Bråviken Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Opel. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Opel. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!